Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Inspectorii ITM anunta controale in satele din Botosani.Vezi ce urmaresc echipele de control

Inspectorii ITM organizeaza aceste actiuni pentru verificarea modului in care sunt aplicate si respectate cerintele minime de securitate si sanatate in munca de catre lucratori in activitatile din agricultura si industrie alimentara. Actiunile de control vin ca urmare a faptului ca, in anumite cazuri, angajatorii din aceste domenii nu asigura masurile necesare pentru aplicarea si respectarea cerintelor minime de securitate si sanatate in munca si din aceasta cauza se produc accidente de munca soldate fie cu decese, fie cu pierderea capacitatii de munca

Angajații din agricultură și și industria alimentară sunt expuși la numeroase riscuri privind accidentele de muncă din cauza faptului că patronii nu respecte normele de siguranță. Campaniile de verificare ale ITM se vor desfăşura în perioada aprilie – decembrie 2015, la toate tipurile de întreprinderi (micro, mici, mijlocii, mari, cu capital de stat, privat şi mixt) care desfăşoară activităţi în aceste sectoare economice, informează Inspectoratul Teritorial de Muncă .

ITM avertizeaza ca va face controale, dar inainte va invata cum sa va feriti de nereguli.

Potrivit sursei citate, “tematica acestor controale constă în verificarea modului în care sunt aplicate şi respectate cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă pentru utilizarea de către lucrători a echipamentelor de muncă în activităţile din cele două sectoare de activitate. Obiectivul acestei acţiuni îl constituie creşterea gradului de conştientizare a angajatorilor şi lucrătorilor în ceea ce priveşte necesitatea aplicării şi respectării prevederilor legale privind cerinţele minime de securitate şi sănătate în muncă pentru utilizarea echipamentelor de muncă în activităţile din agricultură şi industria alimentară şi totodată stabilirea măsurilor care se impun, ca urmare a nerespectării de către angajatori şi lucrători a acestor cerinţe în vederea prevenirii producerii accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale”.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express