Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Iz de alegeri anticipate la Botosani!

La Botosani se simte un iz de alegeri anticipate. Prefectul Costica Macaleti a dat startul demersurilor pentru alegerile partiale.
Reprezentantul Guvernului in teritoriu a anuntat oficialii de la Bucuresti de vacantarea postului iar acestia vor trebui sa ia o decizie daca vor organiza sau nu un tur de alegeri partiale in orasul nostru. Costică Macaleti, a solicitat de la instanta sentinta definitiva in ceea ce priveste procesul lui Florin Turcanu, iar in urmatoarele zile o va trimite atat la Guvern, cat si la Autoritatea Electorala Permanentă, alaturi de ordinul prefectului privind incetarea mandatului de presedinte al lui Turcanu.

„La Botosani exista un presedinte. Demersuri pentru alegeri anticipate nu le face Institutia Prefectului, le face Guvernul. Noi am facut notificarea necesara, deci am instiintat Guvernul si AEP-ul de vacantarea postului de presedinte la Botosani. Decizia este in alta parte, nu la Institutia Prefectului. Noi am asteptat decizia Tribunalului Botosani pe care in anexa cu ordinul prefectului de incetare a mandatului presedintelui, le trimitem la Guvern, si Guvernul va stabili si va proceda in consecinta.” declara prefectul Costica Macaleti

Florin Turcanu si-a pierdut fotoliul comod de presedinte al judetului dupa ce a fost condamnat la sase luni de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual si uz de fals. In prezent, Turcanu este director la afacerea tatalui sau.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express