Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Liberalii cer public colegilor de partid sa nu mai atace Turcanii!

Liberalii cer public colegilor de partid sa nu mai atace fratii Mihai si Florin Turcanu. Luând act de informațiile apărute în mass-media locală precum și de afirmațiile făcute de unii lideri județeni, Partidul Național Liberal- filiala Botoșani, prin purtătorul de cuvânt, senatorul Viorel Grigoraș, este obligat să facă următoarele clarificări:

Vineri, 27 martie 2015, nu s-a luat nicio decizie în ceea ce privește viitoarea conducere a Partidului Național Liberal. Având în vedere că, la sediul partidului, au fost prezenți parlamentari, dar și câțiva primari sau membri din Delegația Permanentă, a avut loc o consultare despre situația în care co-președintele Florin Țurcanu ar renunța la conducerea filialei de la Botoșani.

Precizăm că președinția PNL Botoșani nu reprezintă un lucru ce se poate negocia sau decide în cadrul unei întâlniri spontane, fără a se ține cont de decizia forurilor superioare.

Cu siguranță, atât timp cât s-a ajuns la discuții referitoare la persoana care ar urma să preia frâiele vechiului Partid Național Liberal, majoritatea membrilor Delegației Permanente și-a arătat, la un moment dat, sprijinul pentru aceasta.

De altfel, suntem în măsură să precizăm că, la începutul săptămânii viitoare, cu acordul scris a peste 90% dintre membrii Delegației Permanente, va fi transmisă la București o informare oficială în ceea ce privește susținerea pentru viitorul lider al Organizației. Aceștia au luat act de ceva vreme despre intenția co-președintelui Florin Țurcanu de a demisiona din fruntea filialei, arătându-și sprijinul pentru cel care, la momentul actual, deține cea mai înaltă funcție în județ, și anume europarlamentarul Mihai Țurcanu.

În aceste condiții, cerem public să se renunțe la declarațiile publice făcute împotriva partidului, deoarece acestea nu sunt onorante, din contră, aduc prejudicii de imagine unui partid care, în momentul de față, se află într-un amplu proces de reformare.

Purtător de cuvânt,

Senator Viorel Grigoraș

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express