Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Unda verde pentru noi locuinte ANL la Dorohoi

Numarul mare de cereri pentru locuinte in Dorohoi dovedeste faptul ca este nevoie de constructia unor noi blocuri. Dupa multi ani de asteptari, la Dorohoi va demara proiectul care prevede construirea de locuinte ANL, anunta reprezentantii primariei. Este vorba de  48 de apartamente care urmeaza sa fie ridicate pe strada 1 Decembrie pana la sfarsitul anului 2015.

Sunt foarte multi tineri din diferite domenii de activitate, care solicita locuinte ANL, si am facut din aceste demersuri o prioritate. S-au construit la nivelul municipiului Dorohoi aproape 200 de apartamente ANL,  si iata acum am reusit sa avizam la Ministerul Dezvoltarii  alte 48 de apartamente ANL. Putem spune ca vom avea un cartier de tineri pe strada 1 Decembrie din Dorohoi.” , declara Dorin  Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi

Primarul Dorohoiului, Dorin Alexandrescu, a facut anuntul  in urma unei intrevederi cu reprezentantii Ministerului Dezvoltarii. Cel mai probabil construcţia de locuinţe la Dorohoi va demara  in urmatoarele luni din spusele edilului, municipalitatea urmand sa puna la dispozitie terenul.

„ Lucrarile vor incepe pana in luna iunie daca achizitia pe care o va demara Agentia Nationala pentru Locuinte nu va avea sincope. Spre sfarsitul anului, cu ajutorul constructorului , daca va fi un constructor bun, locuintele vor fi finalizate.”,  declara Dorin  Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi

In tot acest timp dorohoienii continua sa se inscrie pe listele de asteptare. Pana in prezent, peste 150 de dorohoieni tanjesc dupa o locuinta ANL. Pentru a se putea numara printre cei norocosi, aspirantii trebuie sa obtina un punctaj pe masura. Printre criteriile de eligibilitate pe care trebuie sa le indeplineasca cei care viseaza sa locuiasca intr-o locuinta ANL se numara: varsta de pana in 35 de ani, sa aiba loc de munca in Dorohoi, iar dintre criteriile de departajare amintim:numarul de copii, salarizare, etc

Valoarea totala a proiectului este estimata la 9,5 de milioane de lei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express