Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Mihai Țurcanu a fost validat ca membru al Parlamentului European

Mihai Țurcanu a preluat mandatul de membru al Parlamentului European. Anunţul oficial a fost făcut de preşedintele forului europarlamentar, Martin Schulz, în plenul reunit la Bruxelles. Secretarul regional al PNL pentru euroregiunea Nord-Est va fi membru al Grupului politic al Popularilor Europeni, al Comisiei europarlamentare pentru Piaţa Internă şi Protecţia Consumatorilor şi al Delegaţiei pentru Relaţiile cu Canada. De asemenea, omul politic botoşănean va activa ca membru supleant în comisiile pentru Industrie şi Energie, respectiv Securitate şi Apărare. Mihai Ţurcanu îl înlocuieşte în Parlamentul European pe Eduard Hellvig, după ce acesta a preluat conducerea SRI.

„Este o onoare şi o responsabilitate să reprezint Botoşaniul şi celelalte judeţe din cadrul regiunii Nord-Est în Parlamentul European. Pornesc la drum cu gândul că avem o şansă imensă de dezvoltare, datorită apartenenţei la Uniunea Europeană, şansă pe care trebuie să începem să o valorificăm la modul concret. Moldova în particular şi ţara noastră în general nu îşi mai pot permite să rateze oportunităţile de reducere a decalajelor de dezvoltare şi de nivel de trai faţă de vechile state membre ale UE”, a declarat Mihai Ţurcanu.

Eurodeputatul liberal a precizat că demersurile sale se vor concentra în special în direcţia promovării intereselor şi resurselor celor şase judeţe din componenţa regiunii Nord-Est.

„Avem un potenţial economic şi uman de excepţie, dar zona noastră se numără printre cele mai sărace din UE. Trebuie să facem un efort major pentru a ieşi dintr-o inerţie ce s-a dovedit extrem de păguboasă pentru concetăţenii noştri. De aceea, intenţionez să îmi focalizez atenţia pentru stimularea de proiecte de infrastructură, identificarea de oportunităţi de cooperare între euro-regiuni şi apărarea drepturilor compatrioţilor noştri aflaţi la muncă în străinătate”, a precizat Mihai Ţurcanu.

Europarlamentarul PNL a subliniat că, pe lângă aceste priorităţi, în cadrul comisiilor europarlamentare de specialitate va promova măsuri pentru îmbunătățirea siguranței alimentare şi protecția consumatorilor, pentru relansarea competitivității industriale a UE şi crearea de noi locuri de muncă, în special prin încurajarea întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi pentru o politică de securitate şi energetică mai eficiente în faţa presiunilor geostrategice cu care se confruntă statele europene.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express