Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Municipiul Botosani va avea Centru Sportiv National dupa doi ani de promisiuni!


 
Senatorul PSD Doina Federovici a anunțat marți că a primit confirmarea din partea Guvernului României pentru înființarea Centrului Sportiv Național Botoșani. Decizia Executivului vine în urma mai multor demersuri începute încă din 2013 de către parlamentarul PSD, împreună cu autoritățile locale.
În răspunsul la interpelarea senatorului social-democrat pe această temă, Ministerul Tineretului și Sportului a confirmat că s-a constituit deja un grup de lucru care va gestiona înființarea a 7 complexuri sportive naționale în mai multe județe ale țării, printre care se numără și județul Botoșani. Decizia a fost luată în baza programului de reformă propus de ministrul Gabriela Szabo pentru descentralizarea sportului românesc.
„Am insistat la nivelul Ministerului Tineretului și Sportului ca unul dintre aceste centre sportive naționale să fie la Botoșani. Am arătat că în ultimii cinci ani sportivii botoșăneni de performanță au obținut peste 700 de medalii în competițiile naționale și internaționale. Clubul Sportiv din Botoșani a fost în primele 5 județe ale țării conform clasamentului Ministerului Tineretului și Sportului. Deci cred că merităm din plin să avem un centru sportiv național în județul nostru”, a explicat Doina Federovici.
Conform senatorului PSD, constituirea Centrului Sportiv Național Botoșani va fi cea mai mare investiție în domeniul sportului din Botoșani din ultimii 15 ani.
„Este un proiect care se înscrie în programul Guvernare pentru Botoșani pe care l-am propus botoșănenilor atunci când am fost aleși în Parlamentul României. Ne ținem de acest program și sper că prin realizarea acestui centru sportiv național, județul nostru va deveni un etalon în sportul românesc de performanță”, a adăugat Federovici.
În prezent, la nivelul județului Botoșani, activează Clubul Sportiv Botoșani care și-a început activitatea în 1973 cu patru ramuri sportive, ajungând în prezent la opt secții în care activează 15 antrenori, dintre care șase voluntari. Baza sportivă a clubului este formată din mai multe săli dotate cu echipamente pentru antrenamente, o cantină și 22 camere modernizate cu câte două locuri cu baie proprie.
 COMUNICAT DE  PRESA
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express