Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Nova Apaserv nu este la in prag de faliment! Seful de la apa contrazice toate zvonurile

Directorul societatii Nova Apaserv a sustinut astazi o conferinta de presa in care a precizat faptul ca situatia financiara a societatii pe care o conduce nu este atat de delicata precum o prezinta tot felul de persoane din exterior, referindu-se la consilieri judeteni si la membri ai Partidului National Liberal. Albert Tanasa a specificat ca exista anumite probleme dar acestea sunt tinute sub control si nu se pune in discutie insolventa sau falimentul societatii.

In momentul de fata societatea nu are datorii catre stat iar platile catre furnizorii de servicii se fac esalonat si sunt la zi.

Albert Tanasa s-a aratat deranjat si de faptul ca parlamentarul Cristian Achitei a trimis presei un comunicat in care este criticata activitatea manageriala de la Nova Apaserv, societate condusa de un membru PSD si a subliniat ca lucrurile scartaie de cand la conducere au fost liberalii.

“Au fost foarte multe declaratii facute de catre foarte multe persoane mai mult sau mai putin abilitate de a comenta aspect la care ma refer. Au fost informatii conform carora societatea Nova Apaserv se afla intr-o situatie financiara dezastruoasa, intr-o situatie apropiata de insolventa sau chiar in pragul unui faliment. Vreau sa dezmint aceste informatii. Fata de aceste zvonuri care au aparut pot sa va spun ca am fost contactati verbal sau in scris de catre reprezentantii Ministerului Dezvoltarii, de catre reprezentantii autoritatii de management de la Bucuresti si de catre banci care ne-au solicitat informatii legate de situatia financiara a societatii. Pot sa spun si sa va prezint un ultim certificate de atestare fiscala eliberat in luna aprilie 2018. La ora actuala societatea Nova Apaserv nu are datorii la bugetul de stat.” a spus Albert Tanase, director Nova Apaserv

Albert Tanasa a precizat faptul ca societatea plateste lunar cate 4 miliarde catre angajatii care si-au castigat drepturile in instanta dupa ce liberalii au taiat nejustificat salariile.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Laminina Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express