Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pacientii ar putea fi despagubiti din cauza condițiilor precare din spitale!

Conform unui nou proiect legislativ, pacientii ar putea fi despagubiti din cauza condițiilor precare din spitale. Spitalele, atat cele de stat, cat şi cele private, ar putea fi obligate sa incheie poliţe de asigurare pentru prejudiciile produse pacienţilor din cauza condiţiilor neadecvate. Totul se arata intr-un proiect pentru modificarea legii privind reforma in sanatate, proiect ce a trecut de Senat.

Conform proiectului legislativ, unitațile sanitare vor fi obligate sa incheie o polita de asigurare pentru prejudiciile produse pacientilor ca urmare a defectelor echipamentelor și dispozitivelor medicale, medicamentelor și materialelor sanitare.

Astfel, in cazurile de malpraxis, companiile de asigurari vor oferi despagubiri atat pentru medici, cat și pentru spitale, acoperind prejudiciul material și cel moral solicitat de pacient.

Pacientii vor putea sa primeasca desapăgubiri doar daca vor cere acoperirea prejudiciului in cel mult 12 luni de la producere sau de la data la care a fost constatată apariția acestuia.

Proiectul de modificare a legii privind reforma in sanatate a trecut de Senat, ca prima camera sesizata, și urmeaza sa ajunga in Camera Deputaților, for decizional in acest caz.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express