Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Panica in Dorohoi! Pompieri si ambulante la fabrica de confectii CONTED!

Interventie ampla la fabrica de confectii CONTED

       
   Un efectiv impresionant de pompieri, mai multe ambulanţe şi un cort de prim-ajutor amplasat ad-hoc au dat astazi trecatorilor din Dorohoi senzatia ca asista la o interventie de proportii. Unii chiar s-au panicat, dar degeaba: nu a fost decat o simulare de stingerea unui incendiu, salvarea unor persoane de la înălţime, prinderea în flagrant a unui bărbat care a sustras bunuri din obiectiv, descarcerarea unor bărbaţi rămaşi blocaţi într-un autoturism implicat într-un accident rutier şi asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată. Forţele de intervenţie au acţionat pe baza unui plan prestabilit.

 

 În baza Planului de activităţi anuale al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, astăzi, între orele 09.00 – 11.00, s-a desfăşurat un exerciţiu de cooperare pentru limitarea şi înlăturarea efectelor unor situaţii de urgenţă de amploare produse la S.C. CONTED S.A. din municipiul Dorohoi, dar şi în zonele adiacente fabricii de confecţii.

În cadrul exerciţiului, forţele Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani, Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Botoşani, Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dorohoi, Serviciului Privat pentru Situaţii de Urgenţă al operatorului economic, Poliţiei Locale şi voluntari ai Filialei de Cruce Roşie Botoşani s-au antrenat, în comun, pentru soluţionarea următoarelor situaţii de urgenţă ipotetice, astfel: stingerea unui incendiu, salvarea unor persoane de la înălţime, prinderea în flagrant a unui bărbat care a sustras bunuri din obiectiv, descarcerarea unor bărbaţi rămaşi blocaţi într-un autoturism implicat într-un accident rutier şi asanarea teritoriului de muniţia rămasă neexplodată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani mulţumeşte tuturor celor care au contribuit direct sau indirect la reuşita acestui exerciţiu.

Totodată, cere scuze cetăţenilor pentru eventualele neplăceri cauzate de această acţiune şi mulţumeşte pentru înţelegere

 

simulare isu doi  simulare isu

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express