Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Patronii obligati sa acorde o zi libera salariatilor pentru ingrijirea sanatatii copilului

Parintii vor avea o zi libera ca sa-si duca copiii la medic.

În anul 2014 propunerea legislativă privind ziua libera pentru îngrijirea sănătăţii copilului inițiată de senatorul PSD Doina Federovici, alături de Gabriela Firea și Ecaternia Andronescu, a fost adoptată de Parlament. La acea oră, iniţiatorii explicau că, în România, problemele de sănătate în cazul copiilor, în special în cazul celor foarte mici, sunt numeroase. Potrivit datelor EUROSTAT din 2012, mortalitatea infantilă depăşeşte 9,4 la mie, aproape dublu faţă de media europeană. Principalele cauze de deces sunt bolile (90%) şi doar 10% din aceste decese sunt cauzate de accidente.
Vizita la medic măcar o dată pe an pentru verificarea stării de sănătate a copiilor şi pentru efectuarea analizelor de sânge este o necesitate. Este mult mai ușor pentru toți factorii implicați să prevenim decât să combatem” a declarat coinițiatorul acestui proiect de lege, senatorul Doina Federovici.
Propunerea legislativă, care între timp a devenit lege şi este, acum, completată prin normele de aplicare aprobate de Guvern în această săptămână, prevede că angajatorii au obligaţia să acorde o zi libera, sau două, în funcţie de numărul copiilor, pentru îngrijirea sănătăţii minorilor, pentru orice salariat ce o solicită.
„Salutăm aprobarea normelor metodologice şi faptul că iniţiativa noastră are deja efecte în realitate. Sunt părinte şi ştiu cât de mult înseamnă să ai timp pentru a te ocupa de sănătatea copilului tău. Este o lege necesară care vine în întâmpinarea tuturor părinţilor pentru o mai bună monitorizare a stării de sănătate a micuţilor. Nu pot decât să mă bucur că demersurile noastre s-au finalizat cu succes.”, a subliniat senatorul PSD.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express