Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Piata de la mall s-a dovedit sortita esecului

Cea mai moderna piata din Botosani, piata de la mall, s-a dovedit sortita esecului fiind doar o afacere paguboasa. Desi de ceva vreme in piata nu mai sunt nici comercianti si nici clienti, pana in acest moment nu a fost luata nicio masura.In sedinta de astazi a Consiliului Judetean, edilii judetului au constatat faptul ca piata de la subsolul mall-ului nu aduce niciun profit. Ba din contra, afacerea merge in pierdere.

Curios este faptul ca noi la venituri din chirii depasim cu mult plata chiriei catre mall, in schimb atunci cand ajungem la plata utilitatilor refacturate reprezinta doar 10% din ceea ce platim noi catre mall. Daca am avut un grad de ocupare care sa ne permita sa recuparam integral chiria pe care o dam la mall, nu vad cum la utilitatile refacturate sumele sunt mult mai mici decat utilitatile pe care noi le platim catre mall.” declara Gheorghe Vazdoaga, consilier judetean

Presedintele Gheorghe Sorescu recunoaste problemele si ia in calcul sa puna lacatul pe usa pietei in septembrie. Pana atunci edilul va cauta solutii de relansar pentru a nu se ajunge in punctul de a fi inchisa.

Daca in aceste sase luni, pana in septembrie, nu se reuseste revitalizarea pietei, lucrurile nu vor evolua intr-un sens in care sa fim convinsi că activitatea de la piata agroalimentara poate sa devina sustenabila, se va face inchiderea acesteia.” afirma presedintele Gheorghe Sorescu

Piata de la subsolul mall-ului a fost deschisa in urma cu aproape doi ani. Cei mai multi comercianti au preferat sa paraseasca tarabele din piata moderna din cauza lipsei de clienti.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express