Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Plati moderne la Directia de Taxe si Impozite Locale

Statul la coada poate deveni istorie facand loc unor plati moderne la Directia de Taxe si Impozite Locale. In fata ghiseelor, botosanenii și-au pierdut rabdarea.Ei le reprosează functionarilor atitudinea aroganta, plictisită sau indiferentă. Am putea scapa insa de aceste inconveniente platindu-ne facturile din fata calculatorului. Directia de Taxe si Impozite Botosani, dispune de cateva zile de un sistem informatic, care permite botosanenilor sa isi plateasca datoriile online. Pana la acest punct mai aveti totusi de facut un drum la ghiseu, pentru completarea unui formular si pentru obtinerea unui user si a unei parole cu care va veti putea loga la site-ul respectiv.

Cu cardul bancar se pot plati impozitele si taxele la Botosani doar pe site-ul national www.ghiseul.ro. Noi am finalizat de cateva zile plata cu autentificare, am realizat interconectarea sistemului local de plata a impozitelor si taxelor locale cu sistemul national electronic de plata cu cardul bancar. In acest moment avem un numar mare de cereri in lucru pentru ca cei care au depus cereri pentru plata online sa primeasca un nume  de utilizator si parola, astfel incat sa poata efectua plata cu autentificare.” declara Dumitru Neamtu, director adjunct Directia de Taxe si Impozite Botosani

Botosanenii isi puteau plati si inainte taxele si impozitele online, nu exista insa acces la sumele de plata, iar daca nu stiati cu precizie cat aveti de achitat riscati sa puneti mai multi bani in cont. Pentru cetatenii urbei care nu au acces la internet, dar vor sa isi faca platile cu cardul, in viitorul apropiat, Directia de Taxe si Impozite va incheia un contratc cu o banca iar la ghisee vor exista dispozitive de citire a cardurilor. Astfel botosanenii vor putea plati si la ghiseu cu cardul.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

One thought on “Plati moderne la Directia de Taxe si Impozite Locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express