Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Posibile concedieri la Spitalul Judetean de Urgenta

Viitorul apropiat poate aduce concedieri in randul personalului de la Spitalul Judetean de Urgenta Botosani. Conducerea de la Spitalul Judetean „Mavromati” isi doreste “resuscitarea” spitalului. Pentru a aduce pe linia de plutire unitatea spitaliceasca, se iau in calcul mai multe variante. Una dintre acestea vizeaza reducerile de personal. Presedintele CJ, Gheorghe Sorescu sutine ca restructurarile vor fi facute in doua etape. In faza initiala vor fi concediate pana in luna mai aproximativ 50-60 de persoane.

“Organizarea este deja inceputa, ea se va finaliza in cel mai scurt timp. Noi am vrea ca odata cu semnarea contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate, sfarsitul lui aprilie, inceputul lui mai sa avem si un prim lot de persoane care vor pleca acasa. Din discutiile pe care le avem la ora asta, vor fi cam doua etape ale reorganizarii. In prima etapa, undeva 50-60 de persoane vor trebui sa plece din spital, din zona administrativa. Selectia se va face plecand de la nevoia de servicii . Unde constati ca ai trei oameni si ai nevoie numai de unu, nu tii toti trei. Unde constati ca ia nevoie de cinci, nu o sa tii douazeci. Persoanele cu abateri vor fi primele vizate de concedieri. Cerem sa avem un act medical de calitate ori nu se poate sa ai niste oameni care sa miroase a alcool sa se duca sa trateze in spital, nu se poate asa ceva.” afirma Gheorghe Sorescu, presedintele Consiliului Judetean

Acesta aduga faptul ca multi dintre angajatii Spitalului Judetean de Urgenta nu se mai regasesc in noua formula organizatorica.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express