Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prefectul a declanşat actiunile pentru „ Luna curateniei ”!

Prefectul Costică Macaleţi a emis ordinul pentru declanşarea acţiunilor cuprinse în Luna curateniei. În perioada 1-30 aprilie, primăriile, agenţii economici, instituţiile publice, asociaţiile de proprietari, alături de toţi cetăţenii judeţului vor avea posibilitatea şi chiar obligaţia să se implice în diverse activităţi  de gospodărire şi respectare strictă a normelor de igienă şi estetică urbanistică. Autorităţilor locale le revine sarcina de a salubriza parcurile şi grădinile publice, zonele de agrement şi de recreere, precum şi a căilor de acces. Se vor avea în vedere plantarea arborilor, a covoarelor florale, dar şi dotarea cu recipiente pentru deşeuri. Depozitele necontrolate de gunoi din apropierea localităţilor vor trebui desfiinţate, iar edilii din urban dar şi din rural vor trebui să asigure cel puţin 26 de metri pătraţi de spaţiu verde pentru fiecare locuitor.

O atenţie deosebită se va acorda şi drumurilor publice, prin realizarea de marcaje şi montarea indicatorilor de circulaţie ce lipsesc, sau sunt deteriorate. „Invit primarii şi şefii instituţiilor publice să iniţieze si să susţină în această perioadă campanii de salubrizare a diverselor zone din judeţ şi să atragă şi cadrele didactice şi elevii, pentru că astfel de acţiuni sunt utile atât comunităţilor cât şi  participanţilor.”, este mesajul prefectului Costică Macaleţi.   

În planul de acţiuni incluse în „Luna curateniei” sunt prinşi şi agenţii economici, obligaţiile acestora fiind îndreptate către întreţinerea clădirilor şi a incintelor, dar pentru asigurarea sistemelor de colectare selectivă a deşeurilor şi valorificarea celor recuperabile. Depunerea selectivă a acestora, folosind tomberoanele speciale puse la dispoziţie de primării, este şi o solicitare adresată tuturor cetăţenilor judeţului, aceştia fiind atenţionaţi în această perioadă să nu incendieze resturile vegetale şi miriştile. Date fiind prognozele meteo şi calendarul Sărbătorilor Pascale, prefectul Costică Macaleţi a devansat o serie de acţiuni privind salubrizarea cursurilor de apă, întreţinerea şi decolmatarea şanţurilor şi rigolelor din toate localităţile. Primăriile au fost anunţate, în acest sens, că, începând cu 23 martie, două comisii interinstituţionale vor vizita unităţile teritoriale-administrative ale judeţului, verificând modul în care se desfăşoară activităţile specifice sezonului de primăvară. Raportul specialiştilor de la Sistemul de Gospodărire a Apelor, Garda de Mediu şi Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va fi înaintat prefectului până pe 15 aprilie.(comunicat Cancelaria Prefectului)

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express