Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Prefectul nemulţumit de lipsa de fair-play a furnizorilor de telefonie mobilă

Furnizorii de telefonie l-au dezamagit pe prefectul Costica Macaleti 

 

În cadrul Consiliul Consultativ pentru Protecţia Consumatorilor(CCPC) , prefectul Costică Macaleţi a explicat ce probleme a avut, personal, când a intenţionat să rezilieze contractul cu o firmă de telefonie mobilă. Reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat, de aceea, conducerii Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor să transmită Autorităţii Naţionale rugămintea de a face o serie de verificări a furnizorilor naţionali în ceea ce priveşte condiţiile de reziliere a contractelor.

„Când vrei să-şi faci un abonament, în 15 minute îţi pun la dispoziţie toate datele, toate ofertele, ai semnat contractul şi eşti bun de plată. Când vrei să reziliezi, stai în aşteptare 30 de minute. Eu înţeleg că nu vor să-şi piardă clienţii, dar nu aceasta este metoda. Nu e deloc în regulă.”, a explicat prefectul.

Discuţia a avut loc în contextul CCPC, în cadrul căruia au prezentat rapoarte de control Serviciul Judeţean de Metrologie Legală şi Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Specialiştii metrologi au arătat că, în cadrul verificărilor prin sondaj pe exactitatea şi legalitatea apometrelor montate la scări de bloc şi agenţi economici, nu s-au găsit neconformităţi.

Nu aceeaşi situaţie a fost constatată de comisarii pentru protecţia consumatorilor, în cadrul unui control desfăşurat în saloanele de întreţinere corporală, coafură şi frizerie. Din 35 de operatori verificaţi, la 20 s-au constat abateri, aplicându-se 12 amenzi contravenţionale în valoare de 36.000 de lei şi 8 avertismente.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express