Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Pretul apei a facut valuri printre consilieri. Concluzia: apa se scumpeste

 

Vom plati mai scump apa si canalizarea.

Consilierii judeteni au aprobat, astazi, proiectul de majorare a tarifelor la apa si canalizare. Pana la vot au iesit scantei. Social democratii s-au impotrivit scumpirii, liberalii pe de alta parte sustin ca majorarea este obligatorie. Concret, consilierii au aprobat modificarea contractului unic de delegare a gestiunii serviciilor publice de alimentare cu apa si de canalizare prin concesiune in judet, contract care prevede ca tarifele la apa si canalizare sa creasca cu 5% de la 1 iulie.

Dorin Ciustea si Gheorghe Vazdoaga nu vad cu ochi buni noile tarife la apa si canalizare 

Cei mai vehementi impotriva scumpirii au fost consilierii judeteni Dorin Ciustea si Gheorghe Vazdoaga. Acestia considera ca odata cu scumpirea serviciilor mai multi botosaneni ar putea reduce drastic consumul de apa. In plus societatea a avut un profit considerabil in cursul anului trecut, motiv pentru care nu s-ar impune majorarea.

Consider ca nu este oportun la aceasta data sa majoram pretul la serviciul de apa si canalizare, pentru ca, avand in vedere si rezultatele economice pe care le-a obtinut societatea Nova Apaserv in 2014, profitul foarte mare care l-a realizat, daca evident, el este real, asigura posibilitatea ca aceasta societate sa desfasoare activitatea in conditii de rentabilitate.  Proiectul privind majorarea tarifelor nu este benefic pentru cetatenii judetului, pentru ca prin aplicarea acestor tarife successive se impovareaza bugetul unei familii. Aceasta majorare nu este favorabila nici pentru societate, pentru ca cine isi imagineaza ca va creste numarul de consumatori la aceste tarif, se inseala.” a spus consilierul judetean Dorin Ciustea

 

Revoltat a fost si consilierul social democrat, Gheorghe Vazdoaga. Acesta sustine ca proiectul de majorare este plin de capcane.

S-a analizat gradul de suportabilitate a populatiei judetului Botosani si s-a ajuns la concluzia ca populatia suporta aceasta politica tarifara. Pe ce criterii? S-a considerat ca singura plata pe care o face cetateanul de la Mitoc sau Manoleasa este apa. Pentru ca la doua persoane apa ajunge la 60-100 de lei pe luna. Sau se mai spune intr-o anexa ca pretul trebuie sa aiba rolul de a rationaliza consumul de apa si de a impiedica risipa. De acord. Poate membrii unei familii se spala toti in aceeasi cada de apa, ca sa rationalizam consumul de apa.” a spus Gheorghe Vazdoaga

Dupa cateva minute de discutii, proiectul a fost totusi aprobat cu 16 voturi pentru, 10 impotriva si trei abtineri.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express