Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

PSD Botoșani susține orice demers legal al Asociației Obștea Dracșani pentru recuperarea proprietăților revendicate

Reprezentanții PSD Botoșani au avut astăzi o întâlnire cu o parte din membrii Asociației „Obștea de Cumpărare a Lacului Dracșani” care au venit pentru a-și exprima doleanțele în legătură cu restituirea a circa 700 de ha de luciu de apă la care au dreptul conform titlurilor de proprietate.

Liderii social-democrați au ascultat cu atenție problema expusă de membrii Asociației și i-au rugat pe aceștia să precizeze modalitățile în care PSD Botoșani îi poate sprijini pentru restituirea proprietății.

În urma discuțiilor, PSD Botoșani face următoarele precizări:

  1. PSD Botoșani respectă și recunoaște în totalitate dreptul de proprietate al Asociației pentru cele 700 de ha de luciu de apă.
  2. PSD Botoșani consider că membrii Asociației trebuie să își recupereze proprietatea în totalitate, până la ultimul centimetru pătrat.
  3. PSD Botoșani va susține orice demers al Asociației pentru recuperarea proprietății în cauză, în limitele legii și ale deciziilor judecătorești pronunțate în acest caz.
  4. În prezent, Tribunalul Botoșani a emis două decizii definitive și irevocabile prin care recunoaște dreptul de proprietate al Asociației, dar dispune ca restituirea să se facă pe alte amplasamente din județul Botoșani și nu pe lacul Dracșani, întrucât acesta face parte din domeniul public al statului și reprezintă un obiectiv strategic pentru protejarea împotriva inundațiilor a cetățenilor din județele Botoșani și Iași. Conform legilor în vigoare și în acord cu jurisprudența Curții Europene a drepturilor Omului, terenurile aflate în această situație nu pot face obiectul restituirilor.
  5. PSD Botoșani nu va susține și nu va încuraja niciun demers al Asociației contrar legilor în vigoare și hotărârilor instanțelor de judecată.
  6. PSD Botoșani îi încurajează pe membrii Asociației să analizeze cele două liste prezentate de Prefectură cu amplasamentele disponibile pe care se poate face restituirea integrală a celor 700 de ha la care au dreptul. Aceasta este singura formă legală prin care pot intra în posesia proprietății ce li se cuvine.
  7. PSD Botoșani se angajează să facă toate demersurile necesare la autoritățile competente pentru a pune la dispoziția Asociației toate informațiile privind amplasamanetele pe care se poate face restituirea, astfel încât membrii Asociației să poată lua o decizie în deplină cunoștință de cauză.
Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express