Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Reducerea cotei de TVA la alimente se lasa cu controale. Sefii judetului vor un bilanţ al preţurilor din magazine

  Reducerea cotei de TVA la alimente monitorizata de o comisie de control

În perioada 12-19 iunie o comisie formată din reprezentanţii a trei instituţii de control din aria protecţiei consumatorilor vor efectua o diagnoză a preţurilor afişate de comercianţii botoşăneni după reducerea cotei de TVA la alimente. În acest sens, la Instituţia Prefectului va fi emis un ordin prefectural care va nominaliza membrii comisiei de control. Aceştia vor proveni de la Direcţia Generală a Finanţelor Publice, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor şi de la serviciul economic al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Şi Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor a solicitat Prefectului sprijinul necesar pentru realizarea unei situaţii privind nivelul preţurilor produselor din coşul zilnic, inclusiv după scăderea TVA la alimente.

„Concurenţa dintre magazine şi jocul liber al preţurilor ar trebui să reflecte şi reducerea taxei pe valoare adăugată, astfel încât măsura luată de Guvern prin modificarea Codului Fiscal să se simtă şi în buzunarele botoşănenilor care cumpără, nu doar în ale celor care vând. Care este situaţia în realitate, se va vedea în urma acestor verificări.”, explică subprefectul Gelu Ţigănucă.

Verificările nu-şi propun sancţionarea în vreun fel a agenţilor economici, însă lista  magazinelor care nu au redus preţurile de vânzare în urma aplicării noului TVA va fi făcută publică şi prezentată în şedinţa Colegiului Prefectural de la sfârşitul acestei luni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express