Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Reprezentantele OFL Botosani la Şcoala politică a femeilor cu „greii” din PNL

Co-presedintii PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga s-au întîlnit, la Neamt, cu liderii liberali din zona Moldovei. Cei  doi lideri au participat la Scoala Politică Natională a Organizatiei de Femei Liberale, care va avea loc în statiunea Durău.

Desfășurat sub egida “Politici liberale în sprijinul familiilor din România”, evenimentul a cuprins și discursuri ale liderilor PNL ce au arătat necesitatea implicării și susținerii femeii în viața politică. Alina Gorghiu, co-președinte PNL, a punctat faptul că “o societate modernă nu poate exista fără femei puternice și implicate”, iar Lucia Varga, co-președinte OFL, a întărit ideea că „femeile liberale, prin profesionalism și dăruire, reprezintă resursa umană necesară punerii în practică a Programului de Guvernare PNL, în special a politicilor în sprijinul familiilor din România”.

Acțiunea a făcut parte din procesul de instruire privind pregătirea alegerilor de anul viitor, cei doi co-președinți ai PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, îndemnând doamnele liberale din întreaga țară să intre în competiția internă pentru asumarea de candidaturi cu scopul comun de a câștiga alegerile locale din 2016. Totodată, a fost apreciată activitatea filialelor OFL din țară, Botoșaniul fiind dat drept exemplu în ceea ce privește organizarea de acțiuni ce vizează viața comunității locale.

“Susțin accederea femeii în politică deoarece numai în acest mod poate fi implicată în viața comunității locale. Dedicarea și profesionalismul de care au dat dovadă doamnele liberale ne dau speranța că putem promova politici care să răspundă nevoilor cu care femeile și familiilor lor se confruntă zi de zi”, a declarat Sînziana Secrieru, co-președinte OFL Botoșani. Alături de aceasta, vicepreședintele OFL Botoșani, Mirela Saucă a susținut necesitatea pregătirii femeilor pentru activitatea politică și pentru intrarea în administrația locală și centrală.

În cadrul Școlii Liberale, au participat și specialiști în comunicare ce au indicat modalitățile de interacțiune cu mass-media și cu comunitatea pe care politicianul dorește să o reprezinte în administrația locală și centrală.

De asemenea, de la nivel central, au mai fost prezenți, pe lângă cei doi co-președinți, și Cristina Trăilă, co-președinte OFL, dar și deputații PNL, Andreea Paul,  Mihai Voicu și Eugen Nicolăescu.

PNL intalnire pnl intalnire doi

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express