Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

S-a spart sacul de promisiuni: spital nou la Botosani!

 

Primarul Ovidiu Portariuc a fost pus astazi pe promisiuni. A inceput sirul surprizelor cu constructia a 12 blocuri ANL si l-a continut cu un spital nou nout. Din luna septembrie la Botosani ar urma sa fie construita o unitate spitaliceasca in vecinatatea Spitalului de Recuperare “Sfantul Gheorghe”. Edilul sef a precizat ca documentatia a fost finalizata iar proiectul este deja depus la Compania Nationala de Investitii. Se asteapta aprobarea Ministerului Dezvoltarii, investitia ajungand la peste 30 de milioane lei.

Ma bucur ca dupa aproape 40 de ani, in care nu s-a construit un spital in Botosani, Guvernul isi indreapta atentia catre municipiul Botosani si finanteaza realizarea unui nou spital municipal, la standard moderne, cu toate dotarile. O investitie de peste 300 de milliarde. Documentatia e finalizata complet, depusa la Compania Nationala de Investitii, si aflata in faza de avizare la Ministerul Dezvoltarii. Orice investitie care depaseste pragul de 5 milioane de RON, este supusa analizei acestei comisii tehnico-economice. Banuiesc ca in urmatoarele doua saptamani va fi comisia tehnico-economica, unde va trebui sa participam acolo sa sustinem oportunitatea  si necesitatea acestei investitii. Urmeaza licitatia, acelasi termen de doua trei luni pentru procedurile de licitatie. Tot la finalul lunii septembrie ar urma sa inceapa lucrarile.” a declarant primarul Ovidiu Portariuc

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express