Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Scandalagii amendati de jandarmi la zilele oraşului

Nicio sarbatoare fara cheflii sanctionati de oamenii legii. Asa s-a intamplat şi la Zilele orasului , care au avut loc week-end-ul trecut. În urma executării misiunilor de asigurare a ordinii şi liniştii publice la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilelor municipiului Botoşani, care s-au desfăşurat în Centrul Vechi, jandarmii au aplicat 25 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4200 de lei.

Sancţiunile au fost aplicate pentru încălcări ale legislaţiei privind faptele de tulburare ale ordinii şi liniştii publice ( adresare de injurii, provocare de scandal, refuz de legitimare), precum şi pentru neîndeplinirea condiţiilor prevăzute de lege în ceea ce priveşte comerţul stradal.

Numărul sancțiunilor contravenționale aplicate în acest an este mai mic decât în anul 2014, când la aceeași manifestare publică au fost constatate 39 de fapte contravenționale,  în valoare de aproximativ 10000 de lei și o infracțiune de furt calificat.

Unui suporter ieșean, asupra căruia a fost găsită o torță pe Stadionul municipal Botoșani, la meciul de fotbal disputat sămbătă, 25 aprilie a.c., i-au fost întocmit actele de sesizare pentru nerespectarea prevederilor legii nr.126/1995 privind regimul materiilor explozive, dosarul fiind înaintat către Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani în vederea continuării cercetărilor.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express