Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Seful CJ si-a intrat pe deplin in drepturi

Seful CJ Botosani, Gheorghe Sorescu ii pune la treaba pe directorii institutiilor din subordinea Consiliului Judetean. Presedintele interimar i-a convocat intr-o sedinta in care le-a trasat mai multe directive.Edilul le-a cerut sa se ingrjijeasca de curatenia de primavara si sa pregateasca o serie de documente ce vor fi verificate de Curtea de Conturi.

Am avut o discutie cu toti directorii unitatilor subordonate. Intram in perioada de primavara, le-am cerut acea curatenie de primavara, peste trei saptamani vine Pastele si unitatile noastre trebuie sa arate ca pregatite de primvara. De luni intram in controlul Curtii de Conturi pentru auditul activitatii din anul 2014. Din discutia cu Curtea de Conturi, unitatile subordonate sunt verificate la un anumit numar de ani. Din cele 26 de unitati subordonate e posibil ca jumatate sa fie verificate de Curtea de Conturi pentru activitatea desfasurata in ultimii doi-trei ani de zile. Sa isi pregateasca toata documentatia le-am cerut. Am mai discutat si probleme care tin de partea investitionala. Daca pana acum s-a lucrat untr-o viteză, le-am cerut să trecem in viteza următoare. Daca s-a lucrat la viteza a treia sa treaca in a patra„. Declara Gheorghe Sorescu, presedintele Consiliului Judetean.

Curtea de Conturi urmeaza sa demareze controlul la institutiile subordonate CJ incepand de luni.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express