Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Senatul a adoptat scutirea de impozit pentru părinții copiilor cu handicap, propusă de parlamentarii PSD Botoșani

Senatul a adoptat pe 27 aprilie a.c. noul Cod Fiscal care cuprinde mai multe amendamente propuse de parlamentarii PSD Botoșani, Tamara Ciofu, Andrei Dolineaschi și Doina Federovici, prin care părinții copiilor cu handicap vor fi scutiți de impozitele pentru casă și pentru automobilul adaptat persoanei cu handicap precum și de alte taxe speciale stabilite de autoritățile locale.

 

Inițial am pornit cu elaborarea unui proiect de lege care să prevadă toate aceste scutiri de taxe pentru părinții copiilor cu handicap, întrucât aceștia duceau toată povara financiară implicată de întreținerea copiilor lor. În urma discuțiilor cu Ministerul de Finanțe și împreună cu ceilalți doi colegi botoșăneni am reușit să introducem patru amendamente care acoperă scopul vizat de noi”, a declarat Tamara Ciofu, inițiatoarea proiectului de lege.

 

Conform acestor prevederi părinții sau persoanele care au în îngijire copii cu handicap grav sau accentuat și cu gradul I de invaliditate vor benefica de scutirea de impozit pentru locuința de domiciliu și pentru terenul aferent acesteia. De asemenea, aceste persoane nu vor plăti impozit pentru automobilul modificat pentru deservirea minorului cu handicap. În plus, părinții acestor copii vor fi scutiți de plata taxelor speciale stabilite prin hotărârea consiliului local din localitatea de domiciliu.

 

Reprezentantul PSD Botoșani de la nivelul Senatului, Doina Federovici, a susținut aceste amendamente în comisia pentru Buget din Senat:

Sunt bucuroasă că am găsit înțelegere la toți membrii comisiei care au votat amendamentele propuse de noi. Au votat inclusiv membrii de la PNL, chiar dacă în plen senatorii liberali s-au opus întregului Cod Fiscal, deci și acestor amendamente care vin în sprijinul familiilor care au în grijă copii cu handicap”.

 

Președintele PSD Botoșani, deputatul Andrei Dolineaschi a arătat că Guvernul a susținut amendamentele parlamentarilor botoșăneni:

“A contat foarte mult că domnul ministru al Finanțelor a identificat resurse pentru a acoperi impactul bugetar de circa un milion de euro pe an pe care îl presupune această măsură. Dacă nu am fi găsit sprijin aici, probabil că amendamentele nu ar fi fost adoptate”.

 

Codul Fiscal care conține amendamentele parlamentarilor social democrați din Botoșani a fost adoptat în plenul senatului cu 90 de voturi pentru, 36 împotrivă și 4 abțineri. Cele patru amendamente vor intra însă în vigoare după dezbaterea și votarea proiectului în Camera Deputaților, până la sfârșitul acestei sesiuni parlamentare.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express