Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sfaturi de la pompieri, puse în practică de botoşăneni

Botoşănenii au acordat mai multă atenţie sfaturilor primite de la pompieri pe timpul minivacanţei de 1 mai. Dovadă este şi numărul mic de apeluri de ajutor înregistrat în această perioadă.

Astfel, pe 1, 2 şi 3 mai, forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au fost solicitate să intervină în 54 situaţii de urgenţă, respectiv un incendiu, cinci alte intervenţii, 44 intervenţii SMURD pentru acordarea primului ajutor medical calificat, o misiune de asigurare/supraveghere a zonei de producere probabilă a unei situaţii de urgenţă pe timpul aterizării/decolării elicopterului SMURD, precum şi trei misiuni de asigurare a măsurilor p.s.i. pe timpul desfăşurării unor evenimente cu public numeros.

Pe timpul intervenţiilor, au fost salvate/asistate 47 persoane şi protejate de foc bunuri materiale în valoare de peste 70.000 lei.

În zilele de 1, 2 şi 3 mai, inspectorii de prevenire în colaborare cu jandarmii, specialiştii Direcţiei Silvice Botoşani şi reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Botoşani au desfăşurat acţiuni de prevenire a incendiilor în zonele de agrement aferente fondului forestier din judeţ.

Pe 2 şi 3 mai, pompierii botoşăneni au executat acţiuni de supraveghere a respectării măsurilor de prevenire a incendiilor, dar şi de asigurare a intervenţiei operative în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, la Ipoteşti, unde a fost organizat Festivalul „Floare Albastră” şi pe timpul meciurilor de fotbal desfăşurate în municipiile Botoşani şi Dorohoi.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express