Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Stefan Balauca a obtinut o noua performanta!

 

Poreclit de colegi si profesori ”Einstein de Botosani”, Stefan Balauca a reusit, la începutul lunii iunie, o noua performanta.

 

Stefan Balauca, elev in clasa a IX a la Colegiul National ”Mihai Eminescu” din Botosani, a participat la  cea de-a XVIII-a ediție interjudețeană a concursului de fizică și tehnologii – ”Ștefan Procopiu”. Si ca de obicei, s-a intors invingator. De aceasta data, Stefan Balauca a obtinut locul I la Secțiunea LUCRĂRI SCRISE si locul IV la Secțiunea TEHNICI DE LABORATOR .

CONCURSUL DE CREATIVITATE ”ŞTEFAN PROCOPIU” este dedicat elevilor din învăţământul preuniversitar (clasele a VI-a – a XII-a) care studiază fizica şi disciplinele tehnologice înrudite, mecatronică, electronică, electrotehnică, automatică. Concursul este structurat pe 8 secțiuni: lucrări scrise; tehnici de laborator, grupuri de cooperare, referate științifice, fizică tehnologică, tehnologii informatice, compoziții pe teme științifice și proiecte antreprenoriale.

Județul Botoșani a fost reprezentat de elevi de la următoarele unități de învățământ: Colegiul Național ”Mihai Eminescu” Botoșani, Liceul de Artă ”Ștefan Luchian” Botoșani, Colegiul Național ”A.T. Laurian” Botoșani, Liceul Teoretic ”Nicolae Iorga” Botoșani, Liceul ”Regina Maria” Dorohoi, Colegiul Național ”Grigore Ghica” Dorohoi, Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” Botoșani.

Stefan Balauca, la 16 ani, se mândreşte cu o colecţie de premii şi medalii la competiţii naţionale şi internaţionale. Anul trecut, spre exemplu, a obţinut medalia de argint la Olimpiada Internaţională de Ştiinţe din Argentina. Pe viitor, Ştefan Balauca vrea să-şi facă o carieră în cercetarea medicală pentru că, spune el, poate îmbina cunoştinţele de matematică, fizică şi chimie.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express