Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Sute de scoli din Botosani nu au autorizatie de securitate la incendiu. Se anunta amenzi usturatoare

Mai bine de jumatate din scolile botosanene nu detin autorizatie de securitate la incendiu. Pe langa faptul ca este un real pericol, din luna iulie, administratiile publice locale de care apartin respectivele unitati de invatamant, sunt pasibile de amenzi usturatoare. De ce nu sunt autorizate? Pentru ca aceaste autorizatii presupun costuri mari, nu documentele in sine ci modificarile care trebuiesc facute la cladiri in vederea obtinerii autorizatiei.

„De saptamana viitoare ne deplasam in teren unde se afla obiectivul respectiv si vom desfasura activitati de asistenta tehnica, vom discuta fiecare caz in parte si sa identificam solutiile necesare pentru a se putea intra intr-o sfera de normalitate. Depunem toate diligentele, ne dam silinta sa raspundem tuturor solicitarilor, dar nu putem evalua cate unitati de invatamant vor fi autorizate pana la data de 30 iunie.” a precizat colonelul Cristian Amarandei, sef ISU Botosani

Seful Inspectoratului Scolar Botosani a precizat ca din partea directorilor de scoli si a primarilor exista toata deschiderea pentru obtinerea autorizatiilor.

Din discutiile avute cu directorii si primarii, au toata disponibilitatea de a reface proiectul sau infrastructura, sau anumite aspecte, din pacate bugetul unitatii este asa cum este si nu permite alocarea unei sume care de altfel este foarte mare pentru a rezolva aceasta problema. Sper sa nu ajungem la etapa de sanctiune pentru ca nu se va rezolva aceasta problema a autorizarii.”  a precizat Gabriel Hartie, inspector general ISJ Botosani

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

case din lemn hormigon impreso madrid editura gunivas mobilier scolar beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Laminina Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasi - hidroizolatii tulcea - hidroizolatii cauciuc lichid hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
medicina muncii bucuresti
cazare eforie nord transport persoane romania germania premium wordpress themes cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
creare portal imobiliar
creare portal stiri
contabilitate pentru firme Bucuresti realizare site web usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express