Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Transport public de vis pentru botosaneni: tramvaie noi si autobuze electrice. Vezi cand

Proiect de zeci de milioane de euro pentru transportul public 

 

Transportul in comun lasa de dorit in momentul de fata la Botosani, cel putin pe partea de tramvaie. Un drum cu vagonul galben poate reprezenta un real pericol sau poate chiar sansa de a nu ajunge la destinatie pentru ca tramvaiele se defecteaza din ce in ce mai des. O sansa de a ne moderniza sunt proiectele europene. Un proiect ce vizeaza transportul public este aproape finalizat si in clus in strategia Zonei Metropolitane, cel putin asta anunta primarul Ovidiu Portariuc.

Cand scapam de transportul public de cosmar?

Imediat ce ghidurile de finantare vor aparea, cel mai probabil in luna august, proiectul va fi depus iar dacava fi si aprobat vom avea mijloace de transport public la standard europene.

In luna septembrie octombrie se vor depune primele proiecte. Primele proiecte cred eu ca vor fi concentratepe zonade transport public, asta fiind prioritatea. Proiectul nostru este finalizat, asteptam ghidurile pentru a face micile corectii necesare, pentru ca noi am luat ca punct de reper ghidurile din perioada precedent, dar nu cred ca vor aparea mari schimbari in ghidurile ulterioare si in proportie de 97% e terminat. Din ce stiu eu suntem prima municipalitate din tara care va depune acest proiect, pentru ca sunt carea abia au inceput realizarea studiului de mobilitate pe care noi l-am facut cu un an in urma”.declara primarul Ovidiu Portariuc

Acest proiect va presupune inlocuirea liniilor de tramvai, motiv pentru care nu s-a intervenit la schimbarea lor pe strada Primaverii acum, cand strada este in reabilitare, achizitia a 10 tramvaie noi si 20 de autibuze electrice. 35 de milioane de euro este valoarea aproximativa a proiectului.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express