Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Incredibil, dar adevarat! Turcanu nu negociaza președinția Consiliului Judetean…..

Anuntul a fost facut public de fostul presedinte al Consiliului Judetean, Florin Turcanu, prin intermediul unui comunicat de presa pentru a pune punct tuturor speculațiilor. Florin Turcanu neaga orice demers initiat pentru a-l inlatura pe Gheorghe Sorescu de la președinția Consiliului Judetean.

 

Imi rezerv dreptul de a face următoarele clarificări: nu negociez cu nimeni președinția Consiliului Județean. Gheorghe Sorescu a preluat, cu girul consilierilor județeni, mandatul de președinte, drept pentru care susțin în continuare ideea că va face tot ceea ce depinde de dumnealui pentru a conduce corect administrația județeană. Încă o dată îi urez succes în ducerea la îndeplinire a tuturor proiectelor pentru Botoșani.

 

Am decis să fiu cât mai puțin vizibil în viața politică, date fiind acțiunile din ultima perioadă, și doresc ca acest lucru să fie respectat. Opiniile legate de președinția partidului sau de oricare funcție sau acțiune mi le-am exprimat în cadrul ședințelor de partid, de aceea resping orice acuzație de impunere a anumitor decizii, de negociere a unor funcții sau de dezbinare a Organizației Județene a PNL Botoșani.

Co- președinte PNL,

Florin Țurcanu

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
avocat suceava servicii resurse umane bucuresti beton amprentat inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi cazare in bran

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express