Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un consilier judetean refuza sa fie vicepresedinte la CJ

Un consilier judetean refuza sa fie vicepresedinte la CJ, demonstrand o data in plus ca mare e gradina Domnului si multe se intampla in ea. Consilierul judetean, Liviu Alexa a fost propus de marele PNL vicepresedinte la Consiliului Judetean. Surpriza mare, Alexa nu isi doreste aceasta functie nici in ruptul capului

Mi s-a propus functia de vicepresedinte al Consiliului Judetean, m-am simtit onorat ca am primit aceasta propunere din partea partidului din care cu onoare fac parte. Sunt liberal de 24 de ani, din parinţi si bunici liberali, dar in momentul de fata nu voi accepta aceasta functie si cred ca nici mai tarziu nu o voi accepta. Nu vreau sa fiu vicepresedinte. Am motivele mele. declara Liviu Alexa

De anul trecut, Alexa ocupa functia de inspector la Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Botoşani. Presedintele CJ Gheorghe Sorescu nu considera oportuna alegerea unui vicepresedinte in acest moment, tinand cont de faptul ca nu se stie inca daca se vor organiza alegeri anticipate.Activitatea de la Consiliul Judetean merge in line dreapta. In chestiunile administrative a fost implicat mai mult si administratorul judetului, Radu Judele, acesta tinand oarecum locul celui de-al doilea vicepresedinte.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express