Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Un primar din Botosani ii face praf pe Facebook pe cetatenii cu datorii

Un primar din judteul Botosani a gasit o modalitate originala sa recupereze datoriile de la cetatenii rau-platnici. Cum internetul nu mai este o necunoscuta nici in mediul rural, primarul de s-a gandit sa posteze pe Facebook numele cetenilor care n-au mai trecut de ceva timp sa isi achite taxele si impozitele.

Este vorba de primarul orasului Stefanesti, Florin Butura. Totul a pornit de la o fotografie postata de un cetatean al orausuli Stefanesti ,care ilustra o strada neasfaltata , ingropata in noroi. Suparat , primarul s-a gandit sa ii dea peste nas.

“În spaţiul public îşi face tot mai mult simţită prezenţa o specie dezgustătoare :”Un amestec de nulitate ambiţioasă, şmecheră şi abilă, de veleitarism fără nicio acoperire”, cum afirma Adrian Marino.
Dacă ai bun simţ, nu poţi dialoga cu nesimţirea. Însă tăcerea celor cinstiţi permite ticăloşiei să prospere. În raport cu mizeria morală, nu este suficient să duci batista la nas. Trebuie curajul ripostei şi al rostirii adevărului.
Două cazuri concrete de neplată a taxelor și amenzilor din 2017 dar care sunt sunt f. vocale : Ardeleanu Petrișor Cătălin -datorii 1835 lei( 18 milioane ); Grosu Andrei Alexandru -datorii 470 lei (4 milioane). Dacă aveți pretenții să trăiți civilizat, fiți civilizați !” a scris Florin Butura pe Facebook

Unul dintre rau platnicii nominalizati a adaugat un comentariu si a precizat ca a platit deja o parte a datoriei.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express