Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Urban Serv in carti pentru administrarea gropii de la Stauceni

 

Depozitul de deseuri de la Stauceni ar putea fi operabil in curand. Societatea Urban Serv intentioneaza sa se asocieze cu o firma din tara pentru a participa la licitatia organizata de Consiliul Judetean. In acest sens, societatea de salubritate poarta tratative cu o firma din tara pentru a incheia un parteneriat. Conducerea Urban Serv sustine insa ca cerintele din caietul de sarcini sunt destul de aspre si inca se fac calcule pentru a vedea daca va participa sau nu la licitatia de la sfarsitul lunii mai.

Intentionam sa participam intr-o asociere cu o alta firma din Romania la delegarea serviciului de administrare a depozitului de la Stauceni. Suntem in faza in care lucram la documentatie, la toate calculele care trebuiesc facute. Trebuie sa recunosc ca prevederile caietului de sarcini sunt intr-un fel prohibite pentru orice firma, foarte dure in ce privesc obligatiile operatorului care va administra depozitul, si ma refer  la obligatiile financiare. In momentul cand vom finalize, sper ca cel tarziu la jumatatea saptamanii viitoare, cu toate calculele aferente ofertei, vom lua decizia si noi si partenerii cu care purtam discutii. Vom lua decizia daca vom participa sau nu la licitatie. Noi licitam pentru administrare, pentru transport e separat.  Suma de 43,5 miliarde de lei este prevazuta sa o ai disponibila in cont in primul an de activitate, pentru ca in primul an nu esti platit . Partenerii nostri vor participare egala, noi nu avem posibilitatea sa avem participare egala, vrem mai putin de 50%, vreau o cota mai mica. ” a declarat Simion Drelciuc, director Urban Serv

Licitatia pentru delegarea serviciului de administrare a depozitului de la Stauceni va avea loc pe 27 mai.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express