Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Urban Serv se asociaza cu o firma din Bacau. Vezi pentru ce

Urban Serv vrea sa administreze groapa ecologica de la Stauceni cu o firma din Bacau.

Societatea Urban Serv intra in cursa pentru castigare a licitatiei privind administrarea gropii ecologice de la Stauceni. Pentru ca fara o asociere participare la licitatie era practic imposibila, societatea incheie un parteneriat cu firma SC. SOMA S.R.L. din Bacau.

Asocierea societatii de salubritate cu firma din Bacau aprobata de actionarii de la Urban Serv

Astazi, Adunarea Generala a Actionarilor de la Urban Serv a aprobat asocierea cu firma din Bacau. De acord au fost si consilierii locali, mai putin Corneliu Furtuna care a preferat sa se abtina de la vot.

Pentru participarea la licitatia organizata de Consiliul Judetean in vederea delegarii prin concesiune a activitatii de depozitare, tratare, si valorificare a deseurilor municipale nepericuloase din judetul Botosani, de administrare a statiilor de transfer, de sortare a deseurilor municipale si de admnistrare a depozitului de deseuri de la Stauceni, Urban Serv ar urma sa aiba o contributie financiara de 20%, iar societatea din Bacau de 80%.

O astfel de asociere  nu afecteaza in sens negativ desfasurarea activitatii societatii, ci ar duce la cresterea cifrei de afaceri a firmei. In cadrul asocierii cu SC SOMA S.R.L s-a hotarat ca activitatea sa fie desfasurata cu personal din cadrul Urban Serv. Licitatia organizata de Consiliul Judetean va avea loc pe 27 iunie.

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac montaj tapet
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express