Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Vești proaste pentru toți șoferii din România

Ministerul Finanţelor pregăteşte ridicarea permisului în cazul neplăţii amenzilor.

Secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gyorgy Attila a anunțat joi vești proaste pentru toți șoferii din România. El le-a spus joi primarilor din judeţul Satu Mare, că se lucrează la o lege care să permită ridicarea permiselor de conducere în cazul persoanelor care au amenzi neplătite, informeaza Vocea Transilvaniei. Secretarul de stat a afirmat că la Camera Deputaţilor a fost depus un proiect de lege în acest sens, care urmează să intre „foarte repede” în dezbatere.

„Probabil majoritatea primăriilor sunt în situaţia în care reuşesc să încaseze cu greutate amenzile de la anumite persoane. Acum sunt două demersuri paralele. Se lucrează la un sistem unificat de evidenţă a proceselor verbale de amendă şi a plăţilor, astfel încât să ştim care au fost amenzile acordate, care sunt plătite, care nu sunt plătite, de câte zile nu sunt plătite. Momentan, dacă un cetăţean din Satu Mare este amendat la Carei şi plăteşte amenda la Oradea, greu se pun aceste informaţii cap la cap pentru a se şti care este situaţia”, a afirmat Gyorgy Attila.

El a precizat că proiectul de lege a parcurs deja câteva etape.

„Partea a doua vizează un circuit parlamentar, şi anume există un proiect de lege ce a parcurs anumite etape, care spune în felul următor: dacă cineva nu şi-a plătit amenda în 60 de zile i se ia carnetul. Aceasta considerăm că va fi o constrângere foarte foarte puternică pentru cei care au amenzi de circulaţie să şi le plătească, altfel pot avea această consecinţă secundară, dar care este cu impact pentru şoferi”, a mai spus acesta.

 

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac laminina montaj tapet
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad

beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
inchiriere cabina foto automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express