Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Botosani Express este un cotidian local ce ofera stiri botosani, stiri dorohoi si stiri darabani de ultima ora. Ne-am nascut din pasiune si dorinta pentru a oferi stiri botosani! Dintr-o pasiune pentru mass-media (stiri botosani) care te face deseori si uiti de familie, prieteni si … sa uiti chiar de tine. … Si dintr-o dorinta uriasa ca, la atatia ani de stiri botosani dupa ce presa (stiri botosani) si-a recastigat libertatea, sa aducem în casele botosanenilor un ziar local ce furnizeaza stiri botosani in adevaratul sens al acestui termen.

Zeci de copii din satul Oraseni si-au sabatorit ziua cu politicienii! Femeile liberale le-au pregatit un tot imens si artificii

 

    Femeile liberale au organizat, cu sprijinul Organizației PNL Curtești reprezentată de Florin Plian, o acțiune dedicată copiilor din comună.

Muzică în aer liber, desene pe asfalt și picturi pe față. De aceste lucruri s-au bucurat zeci de copii din comuna Curtești, cu ocazia zilei de 1 iunie. Astfel, în jur de 50 de copii au realizat desene pe asfalt și s-au transformat în personaje amuzante în urma picturii pe față. Aceștia au avut parte și de un tort imens cu artificii, pentru ca ziua de 1 iunie să fie una de neuitat.

    “Am încercat să le aducem un zâmbet, câteva clipe frumoase și lipsite de griji. Părinții și cadrele didactice ne susțin și sunt alături de noi. Au și o forță puternică aici ce se numește Florin Plian și sperăm că am realizat ceva frumos”, a spus Sînziana Secrieru, președinta OFL.

La acțiune au participat și senatorul Viorel Grigoraș, co-președintele PNL Botoșani, deputatul Cristian Roman și vicepreședintele OFL, Mirela Saucă.

Ca urmare a unor demersuri de natură să împiedice desfășurarea acestor activități pentru copii, acțiunea nu a mai avut loc în curtea școlii din Orășeni, ci a fost mutată în stradă. Chiar și în atare condiții, evenimentul s-a bucurat de un real succes, atât copiii cât și părinții și cadrele didactice apreciind gestul femeilor liberale.

COMUNICAT DE PRESA

Postarea comentariilor presupune implicit acceptarea termenilor si conditiilor stabite de BotosaniExpress.Ro.

- Nu sunt permise mesaje cu tenta antisociala, cu caracter xenofob (rasist), obscene sau injurioase.
- Nu sunt permise atacurile la persoana sau comentariile care contin amenintari sau violeaza viata privata a cuiva.
- Utilizatorul este singurul responsabil de continutul mesajelor si isi asuma consecintele in cazul unor actiuni in justitie.
- Administratorul acestui site isi rezerva dreptul de a sterge comentariile care nu respecta regulile de mai sus si de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv pe site.
- BotosaniExpress.Ro nu raspunde pentru opiniile postate in cadrul comentariilor, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

beton amprentat
body-uri din bumbac
beton amprentat - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
avocat suceava inchirieri apartamente Iasi- hormigon impreso Alicante
bijuterii argint Pandora
beton amprentat
pompe de caldura
automatizari porti Bucurestitractari auto nadlac
all night escort amsterdam cazare eforie nord transport auto germania romania cabinet kinetoterapie Bucuresti creare magazin online
promovare site
creare site web
tractari auto nadlac
traduceri autorizate Iasi
creare magazin online
dezvoltare aplicatii web
videochat constanta
creare portal imobiliar
creare portal stiri
pelerinaj israel
contabilitate pentru firme Bucuresti tavane extensibile
usi de garaj Calarasi

Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani

Stiri Botosani Stiri Botosani - Stiri Dorohoi - Stiri Darabani. Stiri Botosani de ultima ora doar la Botosani Express